ЖИТТЯ

Фейкове викрадення та зіпсований товар в магазині: як минуло 29 жовтня для поліції Переяслава

За добу 29 жовтня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 29 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:39. Переяслав. Заявниця повідомила, що в магазині зіпсували товар на суму 425 гривень. Зрештою конфлікт врегулювали мирним шляхом, оскільки вартість товару відшкодували.

12:37. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що колишній співмешканець побив її та не хоче покидати будинок. За її словами, раніше він вже вчиняв домашнє насильство. У підсумку від написання заяви жінка відмовилась, адже конфлікт врегулювали мирним шляхом.

13:23. Переяслав. Заявниця повідомила, що два сусідські собаки розламали її паркан і роздерли курку. Згодом конфлікт вирішили мирним шляхом. Від написання заяви відмовились.

15:38. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що в гостях у нього з барсетки викрали 17 тисяч 500 гривень. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

16:08. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП. Зіткнулись автівки Славута та Skoda Octavia. Учасники події розібрались самостійно, претензій ніхто ні до кого не має.

20:09. Переяслав. Надійшло повідомлення, що біля магазину якесь авто зачепило Audi та поїхало з місця події. За цим фактом склали схему ДТП, тривають слідчі дії.

20:19. Переяслав. Заявниця повідомила, що невідомі зламали її сторінку в Instagram та надсилають повідомлення, щоб заволодіти чужими коштами. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

23:06. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що його дружину побили, викрали і тримають в підвалі. Зі слів заявника, жінка самостійно повідомила, що перебуває у підвалі. Запідозрив у вчиненому подругу дружини. Факт викрадення не підтвердився. Відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі, по одній у Малій Каратулі (Ташанська ТГ) та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 28 жовтня на Переяславщині чоловік поїхав на роботу і зник. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору