ЖИТТЯ

Вночі українські військові збили 6 дронів-камікадзе, які летіли у бік Києва

Вночі росіяни атакували Україну дронами-камікадзе. Що відомо?

Після опівночі 2 листопада на Київщині майже дві години тривала повітряна тривога. Російські війська атакували дронами-камікадзе Shahed-136. На підльоті до Києва сили ППО збили 6 цих дронів. Про це повідомили у Київській міській військовій адміністрації, передає Інформатор.

“Вночі силами винищувальної авіації підрозділів протиповітряної оборони та підрозділів, які безпосередньо обороняють об’єкти на підступах до столиці знищено 6 “Шахедів”, – йдеться у повідомленні.

Командування Повітряних сил ЗСУ повідомило, що протягом ночі знищено 12 із 13 безпілотників, які атакували Україну зі східного напрямку: “12 із 13-ти баражуючих боєприпасів знищено протиповітряною обороною у східних та центральних областях держави. Шість БпЛА збито зенітними ракетними підрозділами, авіацією та мобільними вогневими групами Повітряне командування “Схід”. Ще шість – у зоні відповідальності Повітряне командування “Центр”, із залученням винищувальної авіації, підрозділів зенітних ракетних військ, а також мобільних вогневих груп Сухопутних військ та Сил територіальної оборони України”.

Нагадаємо, що через постійну загрозу ворожих обстрілів школи Київщини перейшли на дистанційне навчання. Терміни – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору