ЖИТТЯ

Хотіла отримати виплати, а втратила 28 тисяч гривень: у Переяславі надалі фіксують випадки шахрайства

За добу 2 листопада переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:55. Студеники (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що дві агресивні собаки посеред вулиці кидались на його дружину. Жінка не постраждала. Справу передали на розгляд дільничому.

9:50. Дениси (Ташанська ТГ). Жінка повідомила, що з її банківської картки зникли 5 тисяч гривень. Наразі за цим фактом проводять перевірку.

10:24. Переяслав. Жінка повідомила, що на сайті “ОЛХ” замовила генератор та внесла за нього передоплату 1000 гривень. Ні товару, ні повернення грошей не отримала. За цією справою триває перевірка.

12:30. Переяслав. Жінка написала заяву про те, що її покусав безпритульний собака. Постраждала має тілесні ушкодження. Справу передали на розгляд дільничому.

14:09. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що з її банківського рахунку зникли 28 тисяч гривень. Зі слів жінки, вона хотіла подати заявку на виплати, перейшла за посиланням у Facebook та підтвердила отримання грошей, після цього втратила власні кошти. Наразі за цим фактом проводять перевірку.

16:25. Переяслав. Чоловік поскаржився, що сусіди спалюють листя, вся вулиця була задимлена. Згодом стало відомо, що вогонь загасили. Претензій ніхто ні до кого не має.

3 листопада, 7:17. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що вночі невідомі викрали з його гаража раму від мотоцикла, колеса та інші запчастини. Наразі за цим фактом триває перевірка.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ) та Ташані (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі 3 листопада зник 16-річний хлопець. Його оперативно розшукали. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору