ЖИТТЯ

“Укрпошта” випускає нову марку “Кримський міст на біс!”: все, що треба знати

“Укрпошта” випускає марку “Кримський міст на біс!”. Що про це відомо?

“Укрпошта” випускає нову поштову марку “Кримський міст на біс!”. Вона з’явиться у продажу вже завтра, 4 листопада. Автор – український художник-живописець Юрій Шаповал. Про це повідомив гендиректор “Укрпошти” Ігор Смілянський, передає Інформатор.

  • Тираж – 2,1 млн марок (300 тисяч маркових аркушів). Проте 77 тисяч аркушів вже продали за передзамовленням.
  • Номінал марки – М (бо міст), вартість – 18 гривень.
  • Марку можна буде придбати у всіх міських відділеннях “Укрпошти” або на сайті пошти. А також на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon.

На продаж діятимуть обмеження: до 10 маркових аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок в одному онлайн-замовленні. Конверт “Перший день” можна буде придбати лише у відділеннях, і не більше двох екземплярів одразу.

Також в інтернет-магазині “Укрпошти” з’явиться мерч із зображенням нової марки: футболки, світшоти й два види магнітів. Крім основного сюжету, поштова марка містить декілька яскравих деталей:

  • недопалок у руках героїні як натяк на те, що окупанти дотримуються вказівки “не курити де попало – курити там, де ще не попало”;
  • автівку окупантів, що летить у прірву й губить награбоване;
  • Байрактар, що “ненароком” пролітає над мостом;
  • знищений ворожий танк.

Про випуск цієї марки “Укрпошта” повідомила 8 жовтня – у день, коли стався вибух на Кримському мосту. У Національному антитерористичному комітеті рф тоді заявили, що на мосту стався підрив вантажного автомобіля, що спричинило спалах паливних цистерн залізничного складу. Цей міст є важливим і його знищення відкриває перед нашими військовими перспективу звільнення півострова.

Нагадаємо, що “Укрпошта” цього тижня запустила голосування за ескіз різдвяної марки. Всі варіанти – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору