ЖИТТЯ

Стабілізаційні відключення на Переяславщині: коли не буде світла 3 листопада

Коли сьогодні на Переяславщині не буде світла? Є графік з візуалізацією.

Сьогодні, 3 листопада, диспетчерський центр НЕК “Укренерго” надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання. Для споживачів у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській та Полтавській областях діють графіки погодинних відключень. Згідно з ними, Переяславщина входить до другої групи відключень. Світла сьогодні не буде у такі часові проміжки: з 12:00 до 16:00; з 20:00 до 4:00. Про це повідомляє Інформатор.

Повний графік ми публікували кілька днів тому. Ознайомитись із ним можна за посиланням.

Також, як повідомила пресслужба “Укренерго”, у Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях продовжують діяти графіки аварійних відключень. Тобто там не можливо послуговуватися будь-якими графіками, не відомо, коли саме мають вмикати та вимикати світло.

“Обмеження споживання необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами та атаками дронів росіян. Такі заходи дають можливість енергетикам якомога швидше відновити ушкоджені енергооб’єкти, балансувати систему та забезпечувати енергоживленням всіх споживачів”, – нагадали в “Укренерго”.

А ми нагадуємо, що нещодавно запитували в жителів Переяслава, чим вони займаються, коли немає світла. Результати – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору