ЖИТТЯ

Шахрай представився кумом, а сестра не дає спокою: як минуло 4 листопада для поліції Переяслава

За добу 4 листопада переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:22. Гайшин (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що сусід побив її собаку – тварина прийшла додому в крові. Заявниця звернулась для інформування, від написання заяви відмовилась.

10:47. Положаї (Ташанська ТГ). Заявниця розповіла, що її психічнохвора сестра вчиняє психологічне насильство стосовно неї та її дитини. Зазначила, що та поводиться агресивно, шкодить майно, розбила скляні та дерев’яні двері в будинку, ходить з кілком у руках. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення. Триває перевірка.

11:06. Переяслав. Заявник повідомив, що до нього у двір прийшов невідомий йому п’яний чоловік і буянить. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці нікого не виявили. Заявник зазначив, що незнайомець пішов геть. Заяви до поліції він не писав.

22:36. Переяслав. Жінка повідомила, що їй зателефонував невідомий та представився кумом. Розповів, що йому на лікування потрібні гроші. Сама ж заявниця потім подзвонила куму й пересвідчилась, що з ним все гаразд. Проінформувала поліцейських про шахраїв, надала їхні контакти та банківську картку, на яку просили перерахувати кошти.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Пологах-Вергунах (Ташанська ТГ) та Леляках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі біля Альти 4 листопада знайшли труп безвісти зниклого чоловіка. Деталі читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору