Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Коли саме на Переяславщині не буде світла 6 листопада

На Київщині тривають стабілізаційні відключення світла. Який графік сьогодні?

Сьогодні, 6 листопада, диспетчерський центр НЕК “Укренерго” надав операторам розподільчих мереж (обленерго) обсяги для обмеження електропостачання для споживачів у Києві, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській областях. Введели в дію графіки погодинних відключень. Про це повідомила пресслужба “Укренерго”, передає Інформатор.

Графіки погодинних відключень передбачають, що певні групи споживачів будуть обмежувати щодня, але за певним розкладом, складеним операторами розподільчих мереж для кожної області. Переяславщина потрапила до другої групи відключень, відповідно 6 листопада без світла вона залишатиметься у такі часові проміжки: із 8:00 до 12:00 та із 16:00 до 20:00.

З повним графіком можна ознайомитись за посиланням.

“Обмеження споживання необхідні, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами та атаками дронів росіян. Ремонтні та відновлювальні роботи тривають цілодобово. Просимо про розуміння та підтримку”, – зазначили в “Укренерго”.

Нагадаємо, що ми нещодавно запитували в жителів Переяслава, чим вони займаються, коли немає світла. Результати – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору