ЖИТТЯ

Син та матір викликали одне на одного патруль: як минуло 6 листопада для поліції Переяслава

За добу 6 листопада переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:03. Переяслав. Директор підприємства повідомив поліції, що бачив через камеру відеоспостереження, як під’їхало авто Volkswagen Golf, з якого вийшла жінка і виставила дві підозрілі м’які іграшки. Прибувши на місце події, поліція встановила, що автівка поїхала в невідомому напрямку. Заявник викинув м’які іграшки у смітник, вони нічим не загрожували. Від написання заяви та пояснень відмовився.

14:46. Переяслав. Заявник повідомив поліції про ДТП. Зазначив, що авто Skoda збило його, коли він їхав велосипедом. За цим фактом поліціянти зрештою відібрали заяву про нерозгляд ситуації, оскільки претензій ніхто ні до кого не має.

21:35. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що її син кричить, поводиться неадекватно та кидається в бійку. О 21:47 надійшло повідомлення вже від сина. Він сказав, що трапилась сварка з матір’ю, яка перебуває у стані алкогольного сп’яніння. З його слів, вона кидається з ножем, виганяє з будинку та погрожує вдарити сокирою. Справу передали на розгляд дільничому.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Гречаниках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 5 листопада у Переяславі зупинили водія, який перебував у стані наркотичного сп’яніння. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору