Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Водій під наркотиками та активізація шахраїв: як минуло 5 листопада для поліції Переяслава

За добу 5 листопада переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:31. Переяслав. Правоохоронці зупинили авто Daewoo Lanos, яким керував чоловік 1990 р.н. у стані наркотичного сп’яніння. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

10:25. Єрківці (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення, що біля села бензопилою вирізають лісопосадку. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що сільська рада проводить роботи з благоустрою.

11:24. Переяслав. Заявник повідомив, що в нього під вікном гучно працює генератор та заважає відпочивати. Поліціянти встановили, що це не є порушенням правопорядку, адже генератори використовувати не заборонено.

12:54. Переяслав. Жінка повідомила, що їй зателефонували невідомі та сказали, що її син перебуває в поліції. Передзвонивши синові, заявниця дізналась, що з ним все гаразд. Кошти шахраям не перераховувала. Надалі їхні контакти поліції.

17:56. Переяслав. Заявниця повідомила, що 4 листопада замовила дрова та заплатила за них 10 тисяч гривень. Після цього продавець не відповідає на телефонні дзвінки. За цим фактом відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

17:59. Переяслав. Заявниця повідомила, що їй зателефонували невідомі й сказали, що її дитина в біді, тож потрібно перерахувати гроші. Жінка відправила 5 тисяч гривень шахраям. За цим фактом відібрали заяву, наразі проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 4 листопада жінці зателефонував невідомий, представився кумом і просив кошти на лікування. Деталі дізнавайтесь тут. 

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору