ЖИТТЯ

Мертва людина в будинку: як минуло 7 листопада для поліції Переяслава

За добу 7 листопада переяславські поліцейські мали 22 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

09:10. Помоклі (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив поліції, що його дружина поїхала до сестри та коли він намагається додзвонитись до неї слухавку бере невідомий чоловік і погрожує. Відомо, що чоловік звернувся з метою інформування.

11:53. Переяслав. Жінка повідомила, що сусіди присвоїли собі частину її ділянки.  Також у заявниці є рішення суду про незаконні дії сусідів. Відомо, що конфлікт врегулювали мирним шляхом.

12:28. Переяслав. Жінка повідомила поліції, що на місці перебуває чоловік, який зловживає алкоголем та неодноразово судимий, сказав їй, що в будинку лежить мертва людина. Як стало відомо, нею виявилася знайома жінка. Після судово-медичної експертизи виявили, що жінка померла внаслідок цирозу печінки.

13:10. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що на окружній дорозі водій авто марки Таврія, вдарив сина заявника. Відомо, що ситуацію вирішили мирним шляхом.

17:33. Переяслав. Чоловік повідомив, що сьогодні протягом дня, у знайомого з будинку викрали планшет та 250 гривень. Наразі за цим фактом проводять перевірку.

18:57. Переяслав. Заявник повідомив, що щойно по камері відеонагляду виявив крадіжку кабеля. Відомо, що факт крадіжки не підтвердився.

05:51. Дівички (Дівичківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення від дитини, про те, що вчора ввечері мама пішла в бар та не повернулася. Згодом жінка телефонувала з іншого номеру та сказала, що не знає де вона. Врешті жінка сама повернулася додому.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що на Київщині світло будуть вимикати за плановим графіком. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору