ЖИТТЯ

“Вона була мертвою вже два тижні”: Анастасія Бурлак розповіла про пошуки жінки у Переяславі

У Переяславі труп жінки знайшли тільки через два тижні після смерті. Де та яким чином?

7 листопада о 12:28 до поліції звернулась жінка та повідомила, що раніше судимий чоловік, який зловживає алкоголем, розповів, що в його будинку в Переяславі лежить мертва людина. Як стало відомо згодом, померла 46-річна Наталія Шухман. Після судово-медичної експертизи визначили, що це сталося внаслідок цирозу печінки. Біологічна донька зазначеного чоловіка Анастасія Бурлак розповіла Інформатору, що жінка померла ще 25 жовтня, а також надала свідоцтво про смерть, яке це підтверджує.

Анастасія Бурлак зазначила, що не спілкується зі своїм біологічним батьком Миколою Шкірою вже багато років.

– Донька померлої, 25-річна Ілона, шукала матір близько двох тижнів. Вона знайшла мій контакт. Написала, що її мати пішла кудись з Миколою Шкірою. У них були любовні стосунки. Ми приїхали до його будинку на вулиці Чернишевського та стукали в двері, але ніхто не відчиняв. Посвітили всередину через віконце, таким чином вдалось його розбудити. Він виглянув і сказав, що в будинку сам. Потім почав казати, що в нього там стара жінка, яка не хоче, щоб ми її бачили. Ілона запитала, де її мама. На це Микола сказав: “Її тут немає, а навіть якщо є, то вона мертва”.

Після цих слів ми почали набирати номер поліції, Ілона була в істериці. У цей момент Микола вибіг з будинку на дорогу та закричав: “Я прийшов, а вона там мертва лежить”. Потім почав втікати. Ця людина пробула у в’язниці 20 років, 12 із яких – за вбивство. При цьому кричить, що в будинку труп. Мені було страшно навіть бігти за ним, я була в ступорі. Всі ці два тижні Ілона шукала маму, приходила до цього будинку, бачила, що там горить світло, але ніхто не відчиняв.

Тіло, коли його знайшли, вже почало розкладатись. У поліції Миколу Шкіру допитали та відпустили, мовляв, немає статті, за яку його могли б затримати, – розповіла Анастасія Бурлак.

Нагадаємо, що 4 листопада у Переяславі поблизу стадіону біля річки Альта перехожий виявив труп чоловіка. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору