ЖИТТЯ

На Київщині 11 листопада ввели екстрені відключення світла: постійні графіки не діють

На Київщині розпочались екстрені відключення світла. Стабілізаційні графіки зараз не діють.

У п’ятницю, 11 листопада, у Київській області ввели екстрені відключення світла. Графіки стабілізаційних відключень електрики діяти не будуть. Про це повідомили в ДТЕК Київські регіональні електромережі, передає Інформатор.

“За розпорядженням “Укренерго” в Київській області застосовуються екстрені відключення світла. Стабілізаційні графіки наразі не діють. Дякуємо за розуміння та помірне споживання електроенергії”, – йдеться в повідомленні.

Як повідомив гендиректор компанії Yasno Сергій Коваленко, вночі 11 листопада відбулися нові атаки на енергооб’єкти України. Саме тому вводять екстрені відключення електроенергії. “У Києві сьогодні застосовуються екстрені відключення у значних обсягах – тобто ми будемо не у графіках”, – заявив Коваленко.

Якщо ситуацію протягом дня стабілізують і Київщину повернуть до планових відключень, на Переяславщині світла має не бути в такі часові проміжки: з 8:00 до 12:00, із 16:00 до 20:00.

Нагадаємо, що ми нещодавно запитували в жителів Переяслава, чим вони займаються, коли немає світла. Результати – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору