ЖИТТЯ

Погода на 13 листопада: у Переяславі буде сонячно та досить тепло

У Переяславі завтра буде сонячно. Максимальна температура – 13 градусів.

У неділю, 13 листопада, у Переяславі зранку і протягом дня буде сонячно. Ввечері на небі з’являться хмари, але опадів не прогнозують. Найнижча температура буде вночі та вранці – 8 градусів тепла, а максимальна о 14:00 – 13 градусів з позначкою плюс. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 4-11 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 60 та 93 відсотками протягом доби. Тривалість дня 13 листопада – 9 годин 9 хвилин. Завтра день стане на три хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:03, а захід – о 16:12.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1969 році – 15,4 градуса тепла, а найнижчу в 1993-му – 13,4 градуса морозу.

Народні прикмети:

13 листопада вшановують пам’ять апостолів від 70-ти: Стахія, Амплія, Урвана, Наркиса, Апелія і Аристовула. У давнину цього дня відзначали Юрову, свято рибалок. У народі казали: “Хороший рибалка має за клюванням знати, що рибу сазаном звати”. Наші пращури цього дня прислуховувались до снігура: якщо він свистить – незабаром зима буде.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору