ЖИТТЯ

У Переяславі оголосили традиційний флешмоб “Шевченко&Я”: як взяти участь

“Шевченко&Я” – традиційний флешмоб у Переяславі. Як взяти у ньому участь?

Переяславський музей “Заповіту” Т.Г. Шевченка оголосив традиційний флешмоб “Шевченко&Я”. Він відбудеться вже втретє у рамках проєкту “Переяславська осінь Кобзаря”. Триватиме із 13 листопада до 25 грудня. Про це повідомили на Facebook-сторінці музею, передає Інформатор.

Для участі у флешмобі необхідно:

1. Записати коротке відео, у якому:

  • прочитаєте вірш (або уривок із твору) Тараса Шевченка;
  • скажете, що для вас означає творчість поета.

2. Розмістити відео на своїй сторінці у Facebook з позначкою #Шевченко_і_Я та тегнути #Музей_Заповіту_Т_Г_Шевченка та #Національний_історико_етнографічний_заповідник_Переяслав

Також відео можна надіслати на електронну пошту museum_zapovitu@ukr.net. Зв’язатися з організаторами флешмобу можна через сторінку музею “Заповіту” Т.Г. Шевченка у Facebook або за телефоном (093)715-12-09 (Катерина Нагайко).

Організатори зазначили, що у минулі роки у флешмобі “Шевченко&Я” взяли участь 37 людей з різних населених пунктів України і світу. Ці відео можна переглянути на Facebook-сторінці музею.

Нагадаємо, що до університету Переяслава приїде психолог Спартак Суббота. Як потрапити на зустріч, дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору