ЖИТТЯ

Київщина зазнала ракетного удару: проблеми зі світлом, влучання у приватні будинки

Ракетний удар по Київщині. Що відомо зараз?

Сьогодні, 15 листопада, росія завдала чергової масованої ракетної атаки по території України. Повітряна тривога на Київщині тривала чотири години. Відомо, про влучання у житловий будинок у Києві та прильоти в області. Склалась критична ситуація з електропостачанням. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційні джерела.

У Печерському районі столиці були влучання у багатоквартирні житлові будинки. В одному з будинків, куди влучила ракета, рятувальники виявили тіло загиблого. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко. Також він додав, що кілька ракет над Києвом збили сили ППО. Згодом стало відомо, що біля Києва збили 18 ракет із 21.

Пошкоджений будинок у столиці

У Офісі президента оприлюдинили інформацію, що під час цієї повітряної атаки українські сили ППО загалом збили 70 ракет із понад 90 випущених. Однак є влучання – пошкоджені 15 об’єктів енергетичної інфраструктури.

Голова Київської ОВА Олексій Кулеба сповістив про “прильоти” в області. “рф завдала масованих ракетних ударів по енергетичній інфраструктурі України. На жаль, маємо прильоти в Київській області. Склалася критична ситуація з електропостачанням. Зазначу, що всі лікарні та об’єкти критичної інфраструктури працюють. Вони забезпечені альтернативним джерелом живлення. Також введені екстрені обмеження електрики. Спостерігаємо й проблеми зі зв’язком – користуйтеся національним роумінгом. Відновлювальні роботи тривають”, – написав він у своєму Telegram-каналі.

Начальник поліції Київщини Андрій Нєбитов повідомив, що правоохоронці фіксують наслідки ракетної атаки. Зокрема, в одному з районів області ракета влучила в будинок мирних жителів, пошкодила дах зруйнувала частину перекриття. В одному з населених пунктів внаслідок падіння ракети утворилась вирва та руйнування нежитлових будівель. Також пошкоджено 10 будинків в одному із районів Київщини. Втім, там завдяки успішній роботі сил ППО постраждалих серед цивільного населення немає.

На Київщині постраждали приватні будинки

Нагадаємо, що Переяслав не лишається без інтернету навіть у найскладніші періоди. Як цим займається компанія ХатаNet, читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору