ЖИТТЯ

Напад на жінку та патрон у колесі автомобіля: як минуло 15 листопада для поліції Переяслава

За добу 15 листопада переяславські поліцейські мали 21 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 15 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:25. Семенівка (Студениківська ТГ). Сусіди розповіли жінці, що її будинок хтось відчинив, а з гаража та воріт зірвали замки. Її вдома не було, повідомила про це поліції. Згодом, коли прибула додому, виявила, що в неї викрали два велосипеди. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

10:33. Переяслав. Заявниця повідомила, що на її бабусю напав невідомий, зірвав золотий ланцюжок та зник. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану). Триває перевірка.

11:42. Ковалин (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що до неї прийшов колишній співмешканець, побив та погрожує вбити. Відомо, що справу передали на розгляд дільничому.

14:26. Переяслав. Чоловік повідомив, що знайшов кулю під колесом свого автомобіля. Поліціянти прибули на місце події та справді виявили в протекторі переднього колеса патрон до автоматичної зброї, гільза мала деформований вигляд. Як стало відомо, патрон потрапив до колеса випадково, коли на нього наїхала автівка. За цим фактом проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що вчора Київщина зазнала ракетного удару. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору