ЖИТТЯ

Погода на 18 листопада: у Переяславі зранку та ввечері йтиме невеликий сніг

У Переяславі прогнозують сніг. Температура – від 2 градусів тепла до 1 градусу морозу.

У п’ятницю, 18 листопада, у Переяславі вранці ненадовго вигляне сонце, але решту дня буде хмарно. Зранку та пізно ввечері синоптики прогнозують сніг. Опади – 0,4 мм. Зранку температура впаде до мінімальних за добу 2 градусів морозу. Максимальна температура буде після обіду – 1 градус тепла. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 1-7 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 65 та 92 відсотками протягом доби. Тривалість дня 18 листопада – 8 годин 54 хвилин. Завтра день стане на три хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:11, а захід – о 16:06.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2002 році – 14,4 градуса тепла, а найнижчу в 1902-му – 17,1 градуса морозу.

Народні прикмети: 

18 листопада відзначають день пам’яті святих Галактіона і Єпістимії. У минулі часи цього дня дівчата молились про наречених і просили у Всевишнього гарного чоловіка. Погоду визначали так: якщо стелиться туман – буде тепло, а якщо іній на деревах – потрібно готуватись до морозу. З цього часу починають міняти шубку зайці-біляки, білки, ласки.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору