ЖИТТЯ

У Переяславі попрощались із Героєм Олександром Мисаном: йому було 39 років

У Переяславі попрощались з Героєм Олександром Мисаном. Він загинув на Донеччині.

Сьогодні, 18 листопада, у Переяславі на території Храму Вознесіння Христового попрощались із захисником України Олександром Мисаном. Він загинув 23 вересня внаслідок обстрілів у районі села Миколаївка Донецької області. Йому було 39 років. Рідні та близькі змогли поховати Героя лише зараз, майже через два місяці. Про це повідомляє Інформатор.

Прощання розпочались о 12:00. Літургія, яку провели священники ПЦУ, тривала близько години. Пам’ять загиблого прийшли вшанувати близько двох сотень людей, були військовослужбовці та родичі. За традицією шану Героєві віддали, стоячи на колінах.

Олександр Мисан був командиром відділення механізованого батальйону, командиром бойової машини. Народився у Переяславі, але поховають його на Батьківщині дружини в Пристромах (Студениківська ТГ). Відомо, що у загиблого залишилось двоє дітей: 12-річний син Артем та 10-річна донька Катерина.

Герої не вмирають. Вічна пам’ять Герою.

 

Нагадаємо, що 13 листопада у Хоцьках (Циблівська ТГ) поховали Героя Олексія Цупила. Він загинув, обороняючи Бахмут.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору