Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Чоловік поводився підозріло, виявилось, що п’яний: як минуло 17 листопада для поліції Переяслава

За добу 17 листопада переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

7:36. Хоцьки (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що протягом ночі з його авто викрали новий акумулятор. Запідозрив свого знайомого. Наразі за цим фактом відібрали заяву та пояснення. Правоохоронці проводять перевірку.

8:50. Переяслав. Заявник повідомив, що протягом ночі в його припарковане авто в’їхав невідомий автомобіль та зник з місця події. Згодом надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

11:12. Переяслав. Надійшло повідомлення, що в приміщенні виконавчої служби жінка поводиться агресивно та кидається в бійку до держслужбовців. Наразі за цим фактом проводять перевірку.

16:56. Переяслав. Патрульні повідомили, що на блокпосту зупинили авто, у водія якого виявили ознаки підробки посвідчення. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 (Використання завідомо підробленого документа).

19:15. Переяслав. Заявник повідомив, що затримав чоловіка, який, на його думку, поводиться підозріло. Як стало відомо, той був у стані алкогольного сп’яніння. Поліціянти доставили його додому.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Студениках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 17 листопада росіяни вкотре атакували Київщину з повітря, над областю збили ворожі ракети. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору