ГРОШІ

Лікарня Переяслава активно проводить закупівлі: на що саме витрачає гроші

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 4 до 18 листопада оголосили 6 тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 7 до 17 листопада. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Лікарня планувала витратити щонайбільше 60 тисяч гривен на послуги з ремонту радіологічної мобільної установки RAFALE EZ. Однак ФОП Балашов Сергій Володимирович із Києва запропонував виконати роботи за 59 тисяч гривень. Згідно з проєктом договору, він повинен буде це зробити протягом 5 днів з моменту подання заявки.

Із 9 до 17 листопада. Замовник – Національний історико-етнографічний заповідник “Переяслав”. На постачання 8,2 тисячі куб. метрів природного газу протягом перших трьох місяців 2023 року музейники передбачили 135 тисяч 742 гривні. Однак вже відомо, що торги не відбулись.

Із 9 до 21 листопада. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Лікарня планує придбати електроенцефалографічний комп’ютерний комплекс з режимом довготривалого відеомоніторингу та викликаними потенціалами щонайбільше за 300 тисяч гривень. Якщо договір укладуть, переможець торгів буде повинен поставити товар до 20 грудня.

Із 10 до 22 листопада. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 1 мільйон 50 тисяч гривень можуть витрати на фармацевтичний препарат Актилізе. Згідно з проєктом договору, його мають поставити до кінця 2023 року.

Із 14 до 23 листопада. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Також лікарня планує закупити 250 кг свіжомороженої риби хек. Передбачили на це 34 тисячі 500 гривень. Отримати товар мають до 20 грудня цього року.

Із 16 до 25 листопада. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. На послуги атестованої медичної лабораторії готові витратити щонайбільше 33 тисячі гривень. Коли із переможцем торгів укладуть договір, він діятиме до кінця наступного року.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Ліцей-інтернат “Патріот” вдруге оголосив тендер на придбання 40 тисяч кубометрів природного газу (прийом заявок тривав із 2 до 10 листопада), оскільки попередній такий же не відбувся. Передбачив 662 тисячі 155 гривень 60 копійок на оплату послуги. Однак торги знову не відбулись.

Лікарня ж планувала закупити 19 тисяч 900 пар оглядових нітрилових рукавичок розміру L, ще 29 тисяч 900 пар таких же розміру М, а також по 100 пар таких рукавичок, але з високим ступенем захисту, розмірів L та М за щонайбільше 200 тисяч гривень. Проте торги скасували.

Нагадаємо, що на останній сесії міської ради Переяслава до бюджету 2022 року внесли чимало змін. Яких саме, дізнавайтесь за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору