ГРОШІ

Хто та за скільки робитиме капітальний ремонт Золотоніського шосе у Переяславі

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 21 жовтня до 4 листопада оголосили 3 тендери. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 24 жовтня до 1 листопада. Замовник – КП “Переяславське виробниче управління комунального господарства”. 4 мільйони 500 тисяч гривень передбачили на придбання нової комбінованої машини-піскорозкидача для утримання автодоріг. Пропозиції вже розглянули й прийняли від київської ТОВ “АК “ІНТЕР АВТО-ТРЕЙДИНГ”, яка готова продати таку машину за 4 мільйони 497 тисяч. Згідно з тендерною документацію, поставити товар мають не пізніше 20 грудня цього року. Про те, як на цю масштабну покупку виділяли кошти, ми писали окремо.

Із 2 до 10 листопада. Замовник – комунальний заклад Київської обласної ради “Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат “Патріот”. Ліцей знову оголосив тендер на придбання 40 тисяч кубометрів природного газу, оскільки попередній такий же не відбувся. Передбачив 662 тисячі 155 гривень 60 копійок на оплату послуги. Постачати газ його мають у період із початку січня до кінця березня 2023 року.

Із 9 до 14 листопада (триває період уточнень). Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Лікарня планує закупити 19 тисяч 900 пар оглядових нітрилових рукавичок розміру L, ще 29 тисяч 900 пар таких же розміру М, а також по 100 пар таких рукавичок, але з високим ступенем захисту, розмірів L та М. Витратити на це планують 200 тисяч гривень. Переможець торгів повинен буде поставити товар до кінця року.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Переяславська лікарня придбає операційний стіл за 360 тисяч гривень. Щонайбільше на цю покупку могла витратити 400 тисяч. Найвигіднішу ціну запропонував ФОП Кирієнко Юрій Олександрович із Харкова. Він ще у першому раунді “перебив” трьох конкурентів, після цього пропозиції не змінювались. Поставити товар він має до 10 грудня.

Стало відомо, хто та за скільки робитиме капітальний ремонт багатостраждального Золотоніського шосе у Переяславі. Відділ капітального будівництва та ЖКГ міськради міг витратити на це щонайбільше 7 мільйонів 766 тисяч 882 гривні. Приватне акціонерне товариство “Броварське шляхово-будівельне управління №50” запропонувало виконати ці послуги за 6 мільйонів 229 тисяч 733 гривні 23 копійки і обійшло в торгах ТОВ “Інноваційне місто” зі Шкарівки, що на Білоцерківщині (пропозиція – 7 мільйонів 486 тисяч 565 гривень 52 копійки). Згідно з проєктом договору, роботи мають виконати до 21 листопада. Щоправда, можливо, крайній строк змістять, адже прийом пропозицій спочатку мав тривати до 21 жовтня, але його продовжили до 26-го.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі закупить 820 студентських квитків за 69 тисяч 864 гривні. Витратити на це міг щонайбільше 70 тисяч 520 гривень. Поставити товар має ПАТ “Науково-дослідний інститут прикладних інформаційних технологій” протягом 20 днів з моменту замовлення. Договір діятиме до кінця цього року.

Нагадаємо, що на Переяславщині є чимало можливостей знайти роботу. Актуальні вакансії на початок листопада – за посиланням.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору