ГРОШІ

Капітальний ремонт дороги та операційний стіл для лікарні: на що планують витрачати гроші в Переяславі

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 7 до 21 жовтня оголосили 7 тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – із 13 до 19 жовтня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. Для інклюзивно-ресурсного центру мають придбати інтерактивну панель-стіл INTBOARD. Запланували витратити 73 тисячі 282 гривні. Пропозиції вже розглянули 20 жовтня і визначили переможцем ФОП Дубовик Ірину Олександрівну із Миколаєва. Вона не зменшувала своєї пропозиції від стартової максимальної. Має поставити товар до кінця цього року.

Із 17 до 20 жовтня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Щонайбільше 27 тисяч 200 гривень планували витратити на бланки документів про вищу освіту: 800 бланків дипломів магістра та бланків дублікатів дипломів, 800 бланків титульної сторінки до дипломів, 800 бланків Національна рамка кваліфікацій України, 3200 бланків додатків до дипломів та дублікатів їх. Прийняли пропозицію від ПрАТ “Артсервіс” зі Львова – 17 тисяч 520 гривень.

Із 11 до 28 жовтня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 400 тисяч гривень передбачили на придбання операційного стола. Якщо договір укладуть, переможець торгів матиме поставити товар до 10 грудня цього року.

Із 13 до 29 жовтня. Замовник – комунальний заклад Київської обласної ради “Переяслав-Хмельницький ліцей-інтернат “Патріот”. Ліцей передбачив 662 тисячі 155 гривень 60 копійок на оплату 40 тисяч кубометрів природного газу. Постачати його мають у період із початку січня до кінця березня 2023 року.

Із 19 до 26 жовтня. Замовник – відділ капітального будівництва та житлово-комунального господарства Переяславської міської ради. Щонайбільше 7 мільйонів 766 тисяч 882 гривні витратять на капітальний ремонт вулиці Золотоніське шосе у Переяславі. Попередньо прийом пропозицій мав тривати до 21 жовтня, але термін продовжили. А детальніше про цей тендер ми писали окремо.

Із 20 до 25 жовтня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Університ планує закупити 820 студентських квитків. Витратити на це може щонайбільше 70 тисяч 520 гривень. Поставити товар виконавець матиме протягом 20 днів з моменту замовлення, однак діятиме договір до кінця цього року.

Із 20 жовтня до 5 листопада. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. Оскільки тендер, прийом заявок на який тривав із 4 до 20 жовтня, не відбувся, відділ освіти знову намагається закупити 55 тисяч кубометрів газу за 910 тисяч 463 гривні 95 копійок. Постачати його мають у перші три місяці наступного року.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Переяславська лікарня розглянула пропозиції на постачання їй фармацевтичної продукції: Chlorhexidine (Хлоргексидин), Diclofenac sodium (Диклофенак натрію), Drotaverine (Дротаверин), Oxytocin (Окситоцин), Metoclopramide (Метоклопрамід), Metamizole sodium (Метамізол натрію), Paracetamol (Парацетамол), Theophylline (Теофілін), Sodium chloride (Натрію хлорид), Magnesium sulfate (Магнію сульфат), Amiodarone (Аміодарон), Dopamine (Допамін). Планували витратити 322 тисячі гривень. Натомість, ТОВ “ДОЙЧ-ФАРМ” із Києва запропонувало 321 тисячу 565 гривень. Поставляти їх мають до 31 грудня цього року.

Також у лікарні передбачили 20 тисяч гривень на послуги з утилізації клінічних та подібних їм біологічних відходів. А ТОВ “А-ЕНЕРГО” із Запорізької області може зробити це за 12 тисяч 960 гривень. Згідно з тендерною документацією, необхідно утилізувати 600 кілограмів відходів. Виконавець повинен надати послуги до кінця року.

2700 залікових книжок студента (1710 – ІІІ-ІV рівнів акредитації на чотири семестри, 990 – ІІІ-ІV рівнів акредитації на вісім семестрів) поставить Університету Григорія Сковороди в Переяславі ФОП Марченко Тетяна Володимирівна зі Львова. Зробить це за 20 тисяч 983 гривні 50 копійок. Університет міг витратити щонайбільше 22 тисячі.

162 тисячі 900 гривень передбачив ліцей-інтернат “Патріот” на 27240 кВт*год. електроенергії. За 138 тисяч 924 гривні такі послуги готове надати київське ТОВ “Твій Газзбут”. Постачати електроенергію мають до грудня цього року.

Нагадаємо, що на останній сесії міськради Переяслава із міського до державного бюджету передали 3 мільйони гривень. Їх використають на потреби територіальної оборони.

Підготував Віталій Усик

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору