ВЛАДА

Із бюджету Переяслава виділили три мільйони гривень на потреби тероборони

Із міського до державного бюджету передадуть 3 мільйони гривень. На які потреби?

Сьогодні, 20 жовтня, на сесії міськради Переяслава депутати погодили передачу 3 мільйонів гривень у вигляді субвенції із міського бюджету до державного. Їх використають для потреб батальйону територіальної оборони Бориспільського району. Отримали ці кошти за рахунок перевиконня плану доходів. Про це повідомляє Інформатор.

400 тисяч гривень із цих коштів мають витратити на поліпшення матеріально-технічної бази та проведення поточних ремонтів прибудинкової території та місць загального користування військової частини. 1 мільйон 100 тисяч передбачать на засоби зв’язку та оргтехніку. А ще півтора мільйона – на ремонт автомобільної техніки та закупівлю зимової гуми.

До слова, на цьому ж сесійному засіданні внесли зміни до міського бюджету-2022. Згідно з ними, зокрема, виділили 49 тисяч гривень на проведення мобілізаційних заходів та підвезення військовозобов’язаних до місць дислокації.

Нагадаємо, що на вересневій сесії із міського бюджету виділили понад 3 мільйони гривень на потреби військових. Деталі – за посиланням.

Віталій Усик

Фото із сайту міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору