ЖИТТЯ

Труп біля Дніпра та насильство над бабусею: як минуло 20 жовтня для поліції Переяслава

За добу 20 жовтня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:30. Переяслав. Згідно з поліцейським рапортом, чоловік 1997 р.н. систематично вчиняє домашнє насильство щодо своєї бабусі 1958 р.н. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 126 (Умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень).

15:41. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що буянить її сват, погрожує розправою. Під час телефонної розмови поліціянти встановили, що ця жінка у стані алкогольного сп’яніння й говорить нісенітниці. У Переяславі не існує вулиці, куди вона викликала правоохоронців.

18:37. Переяслав. Поліціянти під час патрулювання зупинили чоловіка, при поверхневі перевірці у нього виявили фольгові згортки. Всередині була біла порошкоподібна речовина, схожа на амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19:40. Переяслав. Заявник повідомив, що у магазині затримали двох чоловіків, які викрали товар. Кілька днів тому вони також вчиняли крадіжки. Зрештою за цим фактом відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

21:34. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив поліції, що на березі Дніпра знайшли труп чоловіка 1986 р.н. Він не мав слідів побиття та інших ознак насильницької смерті. Причину смерті встановлюють, тіло направили на судово-медичну експертизу.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 19 жовтня на Переяславщині у жінки шахрайським шляхом зняли з банківської карти 80 тисяч гривень. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору