ЖИТТЯ

Погрози гранатою, випивання біля школи та підозріла сумка: як минуло 19 жовтня для поліції Переяслава

За добу 19 жовтня переяславські поліцейські мали 33 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 33 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:14. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що півтора року тому залишив авто на штрафмайданчику. Тепер же виявив його відчиненим, а з кабіни викрали всі речі. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Правоохоронці проводять перевірку.

13:30. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що, порушуючи правила дорожнього руху, на мотоциклі їздять три людини в стані алкогольного сп’яніння. При обстеженні найближчих територій транспортного засобу не виявили. Поліціянти продовжили патрулювання.

17:33. Переяслав. У сервісний центр звернувся чоловік для перереєстрації авто. Експерти визначили, що свідоцтво про реєстрацію має ознаки підробки. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

18:00. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Жінка повідомила, що перейшла за посиланням в Telegram, ввела дані своєї банківської картки, після чого з неї зникли 80 тисяч гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство).

19:04. Переяслав. Поліції надійшла скарга, що близько двадцяти неповнолітніх на подвір’ї школи вживають алкоголь та курять сигарети. Прибувши на місце події, поліцейські провели з дітьми профілактичну бесіду.

19:23. Переяслав. Жінка повідомила, що її не було вдома 10 хвилин, за цей час зникли документи на квартиру та 4 тисячі гривень. За цим фактом відібрали заяву та пояснення, триває перевірка.

20 жовтня, 1:07. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомий чоловік у військовій формі погрожував двом неповнолітнім дівчатам, що кине гранату. Вони в цей час були вдома у заявника. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне виготовлення, переробка чи ремонт вогнепальної зброї або фальсифікація, незаконне видалення чи зміна її маркування, або незаконне виготовлення бойових припасів, вибухових речовин чи вибухових пристроїв)

7:08. Переяслав. Жінка повідомила, що біля автостанції виявила підозрілу чоловічу сумку. Прибувши на місце події, поліцейські встановили, що сумка лежить біля смітника та ніякої загрози не має.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дем’янцях (Переяславська ТГ) та Мазінках (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі для жінок проведуть безкоштовні заняття із самозахисту. Детальніше читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору