ЖИТТЯ

У трьох громадах Переяславщини шукають поліцейських офіцерів

Поліція Київської області оголосила набір на посади поліцейських офіцерів громади. Як потрапити?

До команди поліцейських громад Переяславщини шукають людей, які зацікавлені у розвитку свого міста чи села та бажають долучитись до реалізації реальних змін. Поліцейські офіцери потрібні в Переяславській, Дівичківській і Ташанській ТГ. Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Київської області, передає Інформатор.

Також набір оголосили до Рокитнянської, Таращанської, Білоцерківської, Пристоличної, Згурівської, Пірнівської, Вишгородської, Богуславської, Кагарлицької та Бишівської громад Київщини.

Щоб стати поліцейським офіцером громади, перейдіть за QR-кодом та заповніть анкету. Вона активна з 24 жовтня до 6 листопада.

Ознайомитись із вимогами до кандидатів можна за посиланням. 

Серед усіх, хто заповнить анкету, проведуть два етапи відбору. На першому – тестуванні – оцінюватимуть загальні навички кандидатів (рівень логічного та аналітичного мислення), знання законодавства. Також кандидати пройдуть тест на інтегративність. На другому – спеціальна комісія з представників НПУ та представників громад проведе з кандидатами особисті інтерв’ю.

Ті, кого обере комісія, протягом двох з половиною місяців проходитимуть спеціальний підготовчий курс (зі збереженням поточної посади і зарплати), який розробили українські та міжнародні експерти з правоохоронної діяльності:

  • тактичну підготовку з елементами моделювання ситуацій;
  • методи контраварійного кермування;
  • розвиток навичок проактивної діяльності;
  • сучасні інструменти та методи взаємодії поліції та громади.

Нагадаємо, що в Україні заборонили курити в громадських місцях. Навіть запустили платформу, де можна повідомити про порушення.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору