ГРОШІ

Коли мають зробити капітальний ремонт на вулиці Золотоніське шосе у Переяславі

У Переяславі відремонтують дорогу на вулиці Золотоніське шосе. Коли розпочнуть роботи та скільки витратять?

Відділ капітального будівництва та житлово-комунального господарства Переяславської міської ради оголосив тендер на капітальний ремонт вулиці Золотоніське шосе у Переяславі. До 19 жовтня триватиме період уточнень, із 19 до 21 жовтня – прийом пропозицій. Передбачили на ці роботи 7 мільйонів 766 тисяч 882 гривні. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на ресурси тендерних закупівель.

Згідно з тендерною документацією, виконавець повинен буде завершити роботи до 21 листопада цього року. До його обов’язків входить таке:

  • холодне фрезерування асфальтобетонного покриття на площі 1000 кв. метрів;
  • улаштування покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей асфальтоукладальником при ширині смуги до 3,5 м (на тій же площі);
  • укріплення узбіччя гравійною (щебеневою) сумішшю товщиною 7 см (на тій же площі).

Кошти на ремонт передбачили із міського бюджету. 5 мільйонів гривень надійдуть з резервного фонду місцевого бюджету. 2 мільйони 89 тисяч 106 гривень передбачені для відділу капітального будівництва та ЖКГ на утримання та розвиток автомобільних доріг та дорожньої інфраструктури. А ще 953 тисячі 44 гривні отримали за рахунок перевиконання плану щодо доходів з податків, чистого прибутку комунальних підприємств та інших надходжень.

Такий вигляд вулиця має прямо зараз:

Нагадаємо, що наприкінці серпня на цій ділянці дороги провели ямковий ремонт. Бюджетних коштів не залучали.

Віталій Усик

Фото: Валентин Шеремет

Нагору