ЖИТТЯ

Чому 15 жовтня на Київщині не було масштабного відключення електроенергії

Після ракетного удару по Київщині були можливі аварійні відключення світла. Чому цього не сталось?

Вчора, 15 жовтня, росіяни завдали ракетного удару по одному з критичних інфраструктурних об’єктів Київщини. Через це жителів області та Києва попередили про можливі аварійні відключення електроенергії. Міський голова Переяслава Вячеслав Саулко навіть зазначив, що електроенергію у нашій громаді можуть відключити із 17:00 15 жовтня на цілу добу. Однак цього, на щастя, не сталось. Інформатор розповідає чому.

Як повідомив голова Київської ОВА Олексій Кулеба, вчора жителям Київщини вдалось зменшити споживання електроенергії на 7%. Це дозволило провести вечір без вимушених відключень. “Все завдяки нашій відповідальності та згуртованості. Тільки разом ми зможемо вистояти перед ворогом та долати наслідки війни!”, – написав Кулеба.

Також він закликав надалі відповідально ставитись до споживання електроенергії: “Ввечері вимикайте хоча б один електроприклад та зайве освітлення. Тримаймо ще один фронт! Споживаймо енергію розумно!”

Нагадаємо, що на Київщині триває дія коменданської години. На який термін її продовжили, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору