ЖИТТЯ

“Вільний мікрофон”, концерти та театр: як провести вихідні на Переяславщині

Проведіть вихідні активно, адже на Переяславщині запланували багато цікаво для дорослих та дітей. Куди можна сходити?

У п’ятницю та суботу, 18-19 листопада, на Переяславщині ви зможете відвідати концертну програму, взяти участь у “Вільному мікрофоні”, долучитись до благодійності, завітати на прем’єру спектаклю “За двома зайцями” та відвідати з дітьми майстер-клас з оригамі. Інформатор зібрав усі актуальні анонси в одній публікації.

КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА У ДЕМ’ЯНЦЯХ

Де: клуб села Дем’янці (Переяславська ТГ)

Коли: 18 листопада, 16:00

Ціна: безкоштовно

До дня працівників сільського господарства проведуть концертну програму. Ви зможете послухати ансамблі “Дем’янчанка” та “Мальви”.

“ВІЛЬНИЙ МІКРОФОН”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 18 листопада, 17:00 (перенесли на 19 листопада, 15:00)

Ціна: безкоштовно

Молодіжний центр “Зустріч” запрошує долучитись до вже традиційного “Вільного мікрофона”. На вас чекатиме багато цікавих виконавців, які подарують вам часточку своєї енергії, та тепла атмосфера. Музиканти, поети, читці, вокалісти, митці та автори, це чудова можливість для вас продемонструвати свої таланти.

БЛАГОДІЙНА КОНЦЕРТНА ПРОГРАМА “НЕЗЛАМНІ”

Де: Переяслав, клуб мікрорайону Трубайлівка

Коли: 19 листопада, 12:00

Ціна: безкоштовно

Благодійний тур триває. Завітайте на концерт від Переяславського центру культури та мистецтв. Ви зможете не тільки насолодитись програмою, а й долучитесь до доброї справи, адже проходитиме збір коштів на підтримку Збройних сил України.

ВИСТАВА “ЗА ДВОМА ЗАЙЦЯМИ”

Де: Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ), будинок культури

Коли: 19 листопада, 13:00

Ціна: безкоштовно

До Дня працівників сільського господарства Полого-Вергунівський народний аматорський театр запрошує відвідати прем’єру вистави “За двома зайцями” Миколи Старицького.

ДИТЯЧИЙ МАЙСТЕР-КЛАС З ОРИГАМІ

Де: Переяславський центр культури та мистецтв

Коли: 19 листопада, 14:00

Ціна: безкоштовно

Заняття з оригамі розраховане на дітей віком від 8 років. Кількість місць обмежена, тому потрібно попередньо зареєструватись.

Нагадаємо, що 17 листопада у Переяславі випав перший сніг. Ми з цієї нагоди зробили атмосферний фоторепортаж. Його можете переглянути тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору