У вас досі є домашні овочі? З них можна приготувати салат.
Овочеві салати – це не лише огірки з помідорами. Поєднань є безліч, не бійтесь комбінувати. Важко зіпсувати овочі овочами, а от знайти новий нетрадиційний рецепт шансів багато. Інформатор. розповість один із таких.
Інгредієнти:
- 1 великий баклажан
- 1 великий помідор
- 1 морквина
- оливкова олія
- бальзамічний оцет
Приготування:
- Баклажан наріжте напівкружальцями й швидко обсмажте в олії з часником (3-5 хвилин на високій температурі).
- Додайте порізаний помідор і натерту або нарізану слайсером моркву.
- Заправте овочі олією та бальзамічним оцетом, після цього посоліть.
- Зелень цей салат лише прикрасить, тому сміливо додавайте ту, що є.
Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.
Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.