ЖИТТЯ

Чоловік позичив 10 тисяч доларів, а їх не повернули: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 39 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 та 25 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 39 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

19:22. Переяславське (Студениківська ТГ). Поліції надійшло повідомлення від чергової на залізничній станції про те, що при виїзді з Яготина молодь камінням побила вікна у вагоні потяга.

12:07. Семенівка (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що у приватній будівлі невідомі вирвали віконну металеву решітку та саме вікно і викрали комплект зимових шин, електроінструменти та продукти харчування. Поліціянти провели огляд місця події, відібрали заяву та пояснення, проводять перевірку.

15:20. Переяслав. Чоловік повідомив, що два місяці тому добровільно позичив знайомому 10 тисяч доларів. Однак він їх не повертає. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

17:18. Соснова (Студениківська ТГ). Заявник повідомив, що інший чоловік пошкодив його авто та завдав тілесних ушкоджень. За цим фактом у постраждалого відібрали заяву та пояснення. Між учасниками конфлікту провели профілактичну бесіду.

18:55. Переяслав. Чоловік повідомив про ДТП між авто Skoda Fabia та Chery. Прибувши на місце події, поліціянти зібрали необхідні матеріали. За цим фактом стосовно одного з водіїв склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

23:16. Переяслав. Заявник повідомив, що затримав підозрілого чоловіка, у якого немає документів. Він не міг назвати власної адреси та спілкувався російською мовою. Відомо, що той виявився місцевим жителем.

Також за дві доби поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславі.

Нагадаємо, що нещодавно рятувальники розповіли, де шукати допомоги при відключеннях електроенергії. Відео – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору