ГРОШІ

Скільки коштують продукти в супермаркетах Переяслава наприкінці листопада

У Переяславі, навіть попри відключення світла, працюють мережеві супермаркети “АТБ”, “Фора”, “ЕКО-маркет” і “ЛотОК”. Де купувати вигідніше у листопаді?

Ми знову вирушили на вивчення цін у супермаркетах Переяслава. Інформатор дізнався актуальні ціни на типовий споживацький кошик наприкінці листопада. У нього ввійшли куряче філе, тушка хека, молокосметана, оліякартопля, помідори, огірки, морква, капуста, цибуля, апельсини, лимони, цукордесяток курячих яєць, твердий сир та вершкове масло. У дослідження ми не вносили акційні ціни.

Твердий сир ми не включили до загальних підрахунків, оскільки не доцільно порівнювати продукцію від різних торгових марок. Однак ціни на цей товар також повідомляємо.

Вартість твердого сиру (1 кг) така:

  • “АТБ” – 385,80 (“Пирятин Король Сирів”)
  • “Фора” –  395,40 (“Комо Тенеро”)
  • “ЛотОК” – 424,70 (“Пирятин Король Сирів”)
  • “ЕКО-маркет” –  370,90(“Пирятин Король Сирів”)

ВИСНОВОК

Найбюджетнішим з нашого переліку став “ЕКО-маркет” (900,08), за ним йде “Фора (929,60), далі – “АТБ” (945,27). Найвищі ціни цього разу виявилися в магазині “ЛотОК” (1002,13). Найдоступнішими товарами наразі є молоко, морква, капуста, цибуля та цукор. Більше всього потрібно заплатити за рибу та м’ясо.

Нагадаємо, що ми склали актуальний перелік закладів Переяслава, які працюють, коли немає електроенергії. Ознайомтесь із ним за посиланням.

Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору