ГРОШІ

За скільки на Переяславщині можна придбати будинок: актуальні ціни в листопаді

Житло – місце, в якому ми відчуваємо себе в максимальній безпеці та комфорті. І добре, коли воно своє. У житті кожної людини або сім’ї рано чи пізно може настати момент, коли вона замислюється над покупкою власної квартири або дому.

Інформатор підібрав для своїх читачів трійку будинків на Переяславщині, які виставлені на продаж на сайті olx наприкінці листопада. Почнемо наш ТОП із найдешевшого варіанта.

БУДИНОК В ПОЛОГАХ-ВЕРГУНАХ (ТАШАНСЬКА ТГ)

Цей трикімнатний одноповерховий будинок розташований за 25 кілометрів від Переяслава. Зроблений із цегли та шиферу, має індивідуальне газове опалення. Санвузол – надворі, та, попри те, є всі комунікації: асфальтована дорога, газ, вивіз відходів, електрика. На території подвір’я є цегляний сарай, погріб та сад, також приватизована земельна ділянка 30 соток.

Будинок в Пологах-Вергунах

Трикімнатний будинок

Розміщення: с. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ)

Площа будинку: 66 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 203 028 гривень

БУДИНОК В МАЗІНКАХ (ПЕРЕЯСЛАВСЬКА ТГ)

Цегляний будинок має три кімнати. Мебльований. Санвузол роздільний. Також є огорожа, сад та город. Для комфортного життя наявні такі комунікації: асфальтована дорога, електрика, вивіз відходів, газ та центральний водопровід. Поруч розташований парк. Розташування від Переяслава – 15 кілометрів.

Будинок в Мазінках

Кімната будинку

Розміщення: с. Мазінки (Переяславська ТГ)

Площа будинку: 100 кв. м

Кількість кімнат: 3

Ціна: 701 370 гривень

БУДИНОК БІЛЯ ТРЕТЬОЇ ШКОЛИ

Красивий двохповерховий цегляний будинок з усіма зручностями. У ньому – шість кімнат та два санвузли, є зовнішнє утеплення пінопластом та індивідуальне газове опалення. Дім мебльований, є багато побутової техніки: холодильник, мікрохвильова піч, плита, пральна машина, бойлер, кондиціонер та Wi-Fi. Наявні всі комунікації. Також на території є двоповерховий гараж. Неподалік – школа та річка.

Будинок в Переяславі

Будинок зсередини

Розміщення: Переяслав

Площа будинку: 180 кв. м

Кількість кімнат: 6

Ціна: 1 919 538 гривень

Нагадаємо, що на Переяславщині діють “Пункти незламності”. Де саме, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору