ЖИТТЯ

Напад безпритульного собаки та викрадення телефона: як минуло 28 листопада для поліції Переяслава

За добу 28 листопада переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:26. Переяслав. Заявник повідомив, що невідомі викрали у нього мобільний телефон. Запідозрив свого родича. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

13:09. Переяслав. Чоловік повідомив, що невідомі на автостоянці копають яму. Прибувши на місце події, правоохоронці встановили, що ті проводяться будівельні роботи та мають відповідні документи на земельну ділянку.

14:21. Переяслав. Дівчина повідомила, що її та подругу покусав безпритульний собака. Поліціянти не знайшли вказаного пса на місці події. Заявниця від написання заяви відмовилась.

22:44. Переяслав. Заявник повідомив, що на нього кидаються троє невідомих чоловіків, один з яких має ножа. Як стало відомо згодом, факт бійки не підтвердився.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині 28 листопада сталася пожежа в приватному будинку. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору