Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Погода на 2 грудня: у Переяславі буде хмарно, але без опадів

У Переяславі протягом дня буде хмарно. Максимальна температура – 2 градуси тепла.

У п’ятницю, 2 грудня, у Переяславі протягом дня буде хмарно. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вночі та вранці – 1 градус морозу. Вдень вона зросте до 2 градусів тепла. Ввечері знову опуститься до нуля та мінус одного. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 5-9 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 51 та 60 відсотками протягом доби. Тривалість дня 2 грудня – 8 годин 22 хвилини. Завтра день стане на дві хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:32, а захід – о 15:54.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1961 році – 13,1 градуса тепла, а найнижчу в 1998-му – 21,5 градуса морозу.

Народні прикмети:

2 грудня відзначають день пророка Авдія. У народі цей день називається Авдій Дбайливець. У давнину говорили: “Заметіль дорогу переймає, у щілини земні, у тріщини лихі хвороби заганяє”. Майбутню погоду визначали завдяки птахам: якщо до цього дня вони прилетять з півночі – це ознака ранніх холодів.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору