Переяслав Перейти на сайт

Робота на Переяславщині: які актуальні вакансії пропонує Центр зайнятості

Центр зайнятості може допомогти в пошуку роботи. Зараз він пропонує 34 вакансії.

Станом на 1 грудня у базі Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості є 34 вакансії. Про це Інформатору розповіла директорка міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості Любов Красова.

Фахівці відділу взаємодії з роботодавцями постійно проводять роботу з роботодавцями щодо актуальності вакансій та виявлення нових пропозицій роботи для можливості швидшого працевлаштування осіб, які перебувають на обліку у службі зайнятості. На території громад колишнього Переяслав-Хмельницького району пропонують такі посади:

У Переяславі:

За межами міста:

Звернутися за детальнішою інформацією до Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості можна за номерами: (04567) 5-16-82, (04567) 5-17-54 або за адресою вул. Шевченка, 23.

Нагадаємо, що ми підготували підбірку житла на Переяславщині. За скільки зараз можна купити будинок, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.