ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік з Борисполя здійснював крадіжки та грабежі

За добу 1 грудня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 1 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:15. Переяслав. Під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу злодія, який здійснив кілька крадіжок у Переяславі: викрадав телефон та гроші – за цими фактами відкрили кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена у великих розмірах чи в умовах воєнного або надзвичайного стану), – а також пограбував жінку – відкрили кримінальне провадження за ст. 186 (Відкрите викрадення чужого майна (грабіж). Злочинцем виявився житель міста Бориспіль 1990 р.н.

17:00. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між Chevrolet та Lanos. Як відомо, учасники події склали європротокол.

18:06. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що з двору викрали два велосипеди. Факт крадіжки не підтвердився. На заявника склали постанову за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

18:09. Переяслав. Жінка повідомила, що протягом дня з її будинку викрали ноутбук, золото та гроші. У домі порядок речей був порушений, а у кухні – відкрите вікно. Поліціянти провели огляд місця події. Наразі триває перевірка.

23:04. Переяслав. Заявниця повідомила, що під час спільного розпиття алкогольних напоїв їй погрожував ножем товариш, після чого побив її. Наразі за цим фактом відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Пологах-Яненках (Циблівська ТГ) та Помоклях (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що у Переяславі вчитель історії провів урок із відділу поліції. Деталі читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору