Інформатор Переяслав

ГРОШІ

Мільйони – на електроенергію: на що планують витрачати гроші в Переяславі

Що закуповують у Переяславі? Хто виграє тендери? Ми надалі досліджуємо це.

Інформатор дослідив у відкритих ресурсах, які закупівлі оголосили відділи міської ради та підприємства, які працюють на території Переяслава, протягом останніх двох тижнів. Із 18 листопада до 2 грудня оголосили 8 тендерів. Також ми дізналися, яка ситуація із раніше оголошеними тендерами.

Прийом пропозицій – 21 до 29 листопада. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Лікарня передбачила 4 мільйони 696 тисяч 924 гривні 22 копійки на закупівлю 744362 кВт/год. електроенергії. Її повинні будуть постачати до кінця 2023 року. ТОВ “УКР ГАЗ РЕСУРС” із Києва запропонувало найвигіднішу ціну з-поміж семи учасників торгів – 3 мільйони 298 тисяч 043 гривні 76 копійок. Наразі триває кваліфікаційна оцінка цього кандидата. Від найближчого конкурента – ТОВ “СК ЕНЕРДЖІ ГРУП” із Полтави – він запропонував суму вигіднішу на 90 копійок.

Із 23 листопада до 1 грудня. Замовник – відділ освіти Переяславської міської ради. 3 мільйони 80 тисяч гривень передбачили на закупівлю 560000 кВт/год. електроенергії. Постачати її мають протягом наступного року. 2 грудня відбудеться аукціон, під час якого претенденти зможуть зробити свої тендерні пропозиції.

Із 24 листопада до 2 грудня. Замовник – Університет Григорія Сковороди в Переяславі. Університет планує придбати 10 персональних комп’ютерів, 10 багатофункціональних пристроїв, 2 принтери та 2 мультимедійні комплекси. Передбачив на це 620 тисяч гривень. ТОВ “АНТАНДАР” із Житомирщини запропонувало продати таку техніку за 582 тисячі. Наразі триває кваліфікаційна оцінка цього кандидата. Якщо договір укладуть, то поставити товар мають до 21 грудня цього року.

Із 25 листопада до 5 грудня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Щонайбільше 230 тисяч гривень витратять на медичну інформаційну систему у складі сервісів. Оскільки тендерної документації не опублікували, детальнішої інформації про предмет закупівлі знайти не вдалося.

Із 28 листопада до 6 грудня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 35 тисяч 412 гривень передбачили у лікарні на послуги з вивезення та захоронення твердих побутових відходів. Згідно з проєктом договору, надавати їх мають до кінця цього року.

Із 30 листопада до 5 грудня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. Із 9 до 14 листопада лікарня приймала заявки на постачання їй захисних рукавичок. Планувала закупити 19 тисяч 900 пар оглядових нітрилових рукавичок розміру L, ще 29 тисяч 900 пар таких же розміру М, а також по 100 пар таких рукавичок, але з високим ступенем захисту, розмірів L та М за щонайбільше 200 тисяч гривень. Проте торги скасували. Цього разу оголосили такий же тендер. Щоправда, вказано, що рукавички повинні бути фірми MEDICARE.

Із 30 листопада до 8 грудня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. 179 тисяч 500 гривень передбачили на послуги з технічного обслуговування ліфтів.

Із 1 до 9 грудня. Замовник – КНП “Переяславська багатопрофільна лікарня інтенсивного лікування”. А щонайбільше 121 тисячу 200 гривень мають витратити на послуги з охорони приймального відділення, гаражних боксів та кімнати зберігання наркотичних речовин у лікарні.

Яка ж ситуація з іншими торгами, про оголошення яких ми повідомляли два тижні тому.

Тоді також найактивніше торги оголошувала переяславська лікарня. Зокрема, 1 мільйон 50 тисяч гривень планували витратити на фармацевтичний препарат Актилізе. Однак торги не відбулись. А ще хотіли закупити 250 кг свіжомороженої риби хек. Передбачили на це 34 тисячі 500 гривень. ФОП Антропов Артем Вікторович із Золотоноші продасть цей продукт за 34 тисячі 125 гривень. Торги на послуги атестованої медичної лабораторії не відбулись.

Нагадаємо, що у Переяславі надалі перерозподіляють бюджетні кошти на актуальні потреби. Найсвіжіші зміни – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору