ЖИТТЯ

У Переяславі у чоловіка виявили наркотики, він намагався дати поліцейським хабаря

За добу 3 грудня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:16. Переяслав. Поліції повідомили, що біля нічного клубу сталася ДТП. Зіткнулись авто Volkswagen та вантажівка DAF. Учасники події склали європротокол.

11:33. Переяслав. Поліціянти затримали чоловіка 1988 р.н., яким мав при собі канабіс. Він намагався дати правоохоронцям хабаря. За фактом зберігання наркотиків на нього склали протокол за ч. 1 ст. 309 ККУ (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), а за фактом пропонування хабаря – за ч. 1 ст. 369 ККУ (Пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй або третій особі неправомірну вигоду).

13:54. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що їй зателефонували з невідомого номера, представились працівниками компанії “Щасливий дім”. Намагались дізнатись особисті дані.

14:52. Вовчків (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення про те, що в лісовому масиві невідомі вирубали певну кількість дерев. За цим фактом поліціянти провели огляд місця події, відібрали пояснення. Наразі проводять перевірку.

22:31. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що її брат 1974 р.н. за дві години до цього вийшов з дому матері та досі не повернувся. На телефонні дзвінки не відповідав. Поліціянти зрештою відібрали заяву про нерозгляд повідомлення, оскільки чоловік перебував у матері.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Гайшині (Переяславська ТГ) та Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 2 грудня на Переяславщині на АЗС автомобілем вирвали заправний пістолет. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору