ЖИТТЯ

У магазині розбили вікно, а на заправці вирвали пістолет: як минуло 2 грудня для поліції Переяслава

За добу 2 грудня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:50. Переяслав. Заявниця повідомила, що протягом ночі невідомі розбили вікно у магазині. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

10:06. Гайшин (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що йому зателефонували невідомі, представились як “Фонд Тараса Шевчука”, просили особисті дані та надіслати 3000 гривень.

12:25. Переяслав. Жінка виявила, що на її сараї хтось зірвав замки. Від написання заяви врешті відмовилась, оскільки нічого не зникло.

13:22. Студеники (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що автомобіль поїхав із АЗС та вирвав заправний пістолет. Зі слів заявниці, в салоні були військові, які сказали, що поспішають на виклик. За цим фактом відібрали заяву та пояснення щодо пошкодження майна.

3 грудня, 4:01. Переяслав. Жінка повідомила, що на полі невідомі запускають в небо сигнальні ракети. Підозрілих людей та сигнальних ракет поліціянти не виявили.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Леляках (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що на Переяславщині поліцейський розповів дітям про домашнє насильство. Детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору