Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

На Переяславщині поліцейський розповів дітям про домашнє насильство

Поліцейські долучились до акції “16 днів проти насильства”. Поспілкувались із учнями однієї із гімназій Переяславщини.

1 грудня поліцейський офіцер Дівичківської громади В’ячеслав Андрієвський разом із службою у справах дітей та сім’ї завітав до однієї із гімназій громади. Правоохоронець розповів учням 1-9 класів про насильство в сім’ї та причини, які призводять до цього, а також про важливість не терпіти та не бути байдужим до випадків жорстокого поводження. Про це повідомили на Facebook-сторінці поліції Київської області, передає Інформатор.

Учні продемонстрували офіцеру громади малюнки. Натомість він найкращим юним художникам подарував світлоповертальні елементи.

Також поліцейський відвідав дошкільний навчальний заклад громади та нагадав дітям про правила дорожнього руху. Аби бути помітними у темну пору доби, подарував дітям світлоповертальні наліпки.

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня триває всеукраїнська кампанія “16 днів проти насильства”. Її мета – привернути увагу до проблем подолання насильства в сім’ях, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Нагадаємо, що у Переяславі біля рятувальної частини розгорнули “Пункт незламності”. Що там є, дізнавайтесь за посиланням.

Фото з Facebook-сторінки поліції Київської області

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору