ЖИТТЯ

Відходи, памперси, пляшки: у Переяславі оглядовий колодязь заповнили сміттям

У Переяславі оглядовий колодязь заповнили сміттям. Комунальники обурені.

Переяславські комунальники звернулись до жителів міста із закликом бути свідомішими. 1 грудня аварійна бригада КП ВУКГ виїхала на ліквідацію пориву на вулиці Петропавлівській. Відкривши оглядовий колодязь (камера під землею, яка є частиною системи водопостачання та водовідведення), працівники підприємства побачили, що він заповнений сміттям: побутовими відходами, памперсами, пакетами, пляшками. Про це повідомили на Facebook-сторінці, передає Інформатор.

“Питання: звідки воно туди потрапило? Може, нанесло вітром чи підкинули вороги? Ні… Це зробили мешканці прилеглих будинків. Адже на своєму подвір’ї має бути чисто, а те, що на вулиці буде свинарник, то проблеми комунальників. Невже ми деградуємо, як орки, і скоро будемо фекалії викидати з відер у вікна? Невже не можна просто думати, поважати інших і бути людьми?” – зазначили в повідомленні.

Цей пост буквально за кілька годин набув немалого резонансу на переяславських теренах Facebook. Станом на 15:00 2 грудня його поширили 24 рази.

Нагадаємо, що у Переяславі біля рятувальної частини розгорнули “Пункт незламності”. Що там є, дізнавайтесь за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору