ЖИТТЯ

Володимир Зеленський побував у музеї Григорія Сковороди в Переяславі

Президент України побував у музеї Переяслава. Що він про це сказав?

Президент України Володимир Зеленський побував у Переяславі. У п’ятницю, 2 грудня, він опублікував у своєму Telegram-каналі фото із Меморіального музею Григорія Сковороди. На знімках видно, що з ним у музеї був і голова Київської ОВА Олексій Кулеба. Про це повідомляє Інформатор.

“Меморіальний музей Григорія Сковороди у Переяславі. Тут розташовано пам’ятний знак до 300-річчя від дня народження українського філософа, що було встановлено з нагоди включення цієї дати до Календаря пам’ятних дат ЮНЕСКО. Творчість Сковороди залишається актуальною й сьогодні. Перефразовуючи найвідоміші слова філософа, хоч би як окупанти намагалися нас зловити – їм нас не спіймати. Ми обов’язково вистоїмо”, – написав Зеленський.

Нагадаємо, що у Переяславі біля рятувальної частини розгорнули “Пункт незламності”. Що там є, дізнавайтесь за посиланням.

Фото: Telegram-канал Зеленського

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору