ЖИТТЯ

До дня Збройних сил України “Укрпошта” випустить нові марки

До дня ЗСУ “Укрпошта” випустить нові поштові марки “Зброя перемоги”. Який вигляд вони матимуть?

6 грудня до Дня Збройних сил України “Укрпошта” вводить в обіг нові поштові марки “Зброя перемоги”. Автори благодійного випуску – художники-графіки Сергій та Олександр Харуки. Частину зібраних коштів від продажу перерахують на допомогу нашим захисникам. Про це йдеться у повідомленні “Укрпошти”, передає Інформатор.

Марковий аркуш складатиметься з 6 поштових марок зі зразками військового вітчизняного та закордонного озброєння: “Вільха”, “Нептун”, “Стугна-П”, “Байрактар ТБ2”, FGM-149 “Джавелін”, “M142 Хаймарс”. До поштових марок випустять конверт “Перший день”, немаркований конверт та картку.

  • Тираж маркового аркуша – 200 тисяч примірників.
  • Ціна – 90 грн, з яких 18 грн – благодійний внесок.
  • Номінал кожної марки – U (12 грн), відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа вагою до 50 г у межах України.

Придбати поштовий випуск “Зброя Перемоги” можна, починаючи із 6 грудня в міських відділеннях “Укрпошти” по всій країні, а також в офіційному онлайн-магазині “Укрпошти”. Крім того, нові поштові марки продаватимуться на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon.

На продаж конверту “Перший день” у відділеннях будуть діяти обмеження – не більше двох на одне замовлення. Онлайн можна буде замовити до 50 маркових аркушів, 50 художніх конвертів та 50 листівок.

Вже доступне передзамовлення. На сайті ціна за поштовий набір “Зброя Перемоги” з додатковим номіналом вказана – 106 гривень.

Нагадаємо, що раніше “Укрпошта” випустила марку, присвячену звільненню Херсона. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору