ЖИТТЯ

Зеленський, селфі та домашній затишок: що публікували в Instagram жителі Переяслава

Переяславці цього тижня переважно публікували селфі. Які ще фото були на просторах Instagram?

Фото зі снігом – це завжди красиво і переяславці це знають. А хто не хоче мерзнути надворі, робить сімейні фотографії вдома. Селфі залишаються в тренді. А ще цього тижня в соцмережі публікували фото з Володимиром Зеленським, який приїздив до Переяслава. Інформатор покаже найкраще з того, що публікували жителі Переяслава цього тижня в Instagram.

Селфі роблять майже всі. Таким чином можна побачити відразу, чи вдалим вийшло фото. Зараз популярно накладати на знімок різноманітні маски чи фільтри.

@veroni._4ka

@omelnitska17

@anetta._.veroni4ka

@alexandra_lavysh

Переяславці цього тижня публікували мало зимових фото. Але все ж вони були. Хтось робить атмосферні знімки на тлі снігу, а дехто віддає перевагу домашньому затишку.

@nataliya_shulga_

@demanenko_vika

@kattarina.lv

У зимові дні та за наявності вільного часу, можна зайнятись рукоділлям. Картина потім прикрасить вашу оселю.

@vika_mushinskaia

Також цього тижня в соцмережі публікували фото президента України. Володимир Зеленський завітав до Переяслава в музей Григорія Сковороди та до університету.

@pereyaslavtravel

Нагадаємо, що у Всесвітній день домашніх тварин жителі Переяслава поділилися фото своїх улюбленців. Ці надзвичайно милі світлини дивіться тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору