ЖИТТЯ

Погода на 6 грудня: у Переяславі буде переважно сонячно

У Переяславі буде сонячно, але прохолодно. Мінімальна температура – 5 градусів морозу.

У вівторок, 6 грудня, у Переяславі протягом дня буде переважно сонячно. Лише інколи на небі можуть з’являтись хмари. Опадів синоптики не прогнозують. Мінімальна температура повітря буде вранці – 5 градусів морозу. Максимальна вдень – 1 градус нижче нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на gismeteo.

Швидкість вітру – 5-12 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 55 та 63 відсотками протягом доби. Тривалість дня 6 грудня – 8 годин 15 хвилин. Завтра день стане на дві хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:37, а захід – о 15:52.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 1986-му – 13,4 градуса тепла, а найнижчу в 1959-му – 20,2 градуса морозу.

Народні прикмети:

Наші пращури звернули увагу на те, що якщо 6 грудня мжичить сніг і вітер з півночі, то через пів року – 6 червня – мжичитиме дощ і дутиме північний вітер. У цей час селяни святкували становлення санного шляху по снігу і льоду.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору