ЖИТТЯ

Тіло у провулку, ДТП та погрози в соцмережах: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 та 5 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

4 грудня, 9:40. Переяслав. Поліція зафіксувала на зупинці громадського транспорту в магазині продаж безакцизного товару. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відібрали пояснення від власника та продавців магазину. Наразі проводять додаткову перевірку.

13:12. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП за участі Volkswagen Рasat та іншої автівки (марку не вказали). Вона підрізала Volkswagen та проїхала вперед. Прибувши на місце події, поліціянти відібрали заяву про нерозгляд повідомлення, оскільки водії розібрались самостійно.

13:17. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що біля відділення “Нової пошти” сталася ДТП. Зіткнулись автівки Jetour та Mitsubishi Grandis. Від написання заяви водії відмовились, у ситуації розібрались самостійно.

5 грудня, 8:00. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що при в’їзді в село у провулку виявив тіло 72-річного чоловіка. Відомо, що за життя той зловживав спиртними напоями. Тіло без ознак насильницької смерті відправили на судово-медичну експертизу.

10:00. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила, що невідомі зняли з її картки 26 тисяч 765 гривень. За цим фактом склали протокол за ч. 1 ст. 190 ККУ (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

11:55. Переяслав. Працівник компанії “Укртелеком” повідомив, що невідомі викрали 250-метровий кабель. Наразі за цим фактом поліціянти проводять перевірку.

19:15. Козлів (Студениківська ТГ). Невідомі у соцмережі Facebook погрожували заявникові, що опублікують його інтимні фото, якщо він не перерахує 70 тисяч гривень.

Також за дві доби поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Помоклях (Ташанська ТГ), Студениках (Студениківська ТГ) та Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 3 грудня у Переяславі в чоловіка виявили наркотики, він намагався дати поліцейським хабаря. Деталі дізнавайтесь тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору