ЖИТТЯ

ДТП у місті та побитий чоловік: як минуло 6 грудня для поліції Переяслава

За добу 6 грудня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

08:26. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення, що на виїзді з Переяслава, біля АЗС сталася ДТП між авто ISUZU та Daewoo Nexia. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна тягне за собою накладення штрафу в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (850 грн.). 

11:29. Вовчків (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що декілька днів тому, без її дозволу сусід спиляв дерева, які знаходились на приватній території жінки. За цим фактом відібрали заяву та пояснення. Наразі проводять перевірку.

12:16. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що сталася ДТП між авто Volkswagen та мопедом. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП.

14:20. Автодорога Бориспіль-Дніпро. Інспектор повідомив, що під час чергування на блокпосту виявили автомобіль, в якого номерний знак знаходиться у розшуку. За цим фактом проводять перевірку.

15:44. Переяслав. Чоловік повідомив, що став свідком того, як дитина вигулювала собаку. Потім тварина вийшла на лід річки та провалилась у воду. Тварину врятували.

16:27. Переяслав. Жінка повідомила, що на зупинці лежить невідомий чоловік, який агресивно і неадекватно себе поводить, та кидається на людей. Заявниця звернулась з метою інформування.

19:01. Переяслав. Заявниця повідомила, що зараз лежить побитий чоловік у крові, з розбитим обличчям. Потерпілого доставили до місцевої лікарні. У нього виявили забій рваної рани носа, гематому та синець правого ока. За цим фактом проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Дем’янцях (Переяславська ТГ), Вінинцях (Циблівська ТГ) та Пологах-Яненках (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що Переяславщина втратила ще одного захисника, на Донеччині загинув Володимир Левчук. детальніше читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору