ЖИТТЯ

У Переяславі відкрилась резиденція Святого Миколая: як туди потрапити

У Переяславі починає працювати резиденція Святого Миколая. Що там є?

У Переяславі на вулиці Шевченка, 6 відкрили резиденцію Святого Миколая. Її створили за сприяння НІЕЗ “Переяслав”. Тут діти мають змогу відчути казкову атмосферу і доторкнутися до віковічних традицій українців. Про це повідомили у Київській обласній військовій адміністрації, передає Інформатор.

“Відкриття резиденції святого Миколая в Переяславі стає щорічною доброю традицією. Минулого року тут для дітей проводили майстер-класи з виготовлення новорічних прикрас, пряників, аквагриму тощо”, – йдеться у повідомленні.

У хатинці Святого Миколая всі охочі зможуть зустрітися з Чудотворцем, написати йому листа, відвідати тематичні майстер-класи та зробити пам’ятні світлини біля казкових фотозон. Локація працюватиме щодня з 10 до 28 грудня, з 12:00 до 20:00. Записатись та отримати додаткову інформацію можна за телефоном 093-435-75-83.

Нагадаємо, що нещодавно ми запитали у жителів Переяслава, як вони ставляться до того, що у місті не буде новорічної ялинки. Відеосюжет дивіться за посиланням.

Фото: Facebook-сторінка НІЕЗ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору