ЖИТТЯ

Як жителі Переяслава ставляться до того, що у місті не буде новорічної ялинки: опитування на вулицях міста

Як переяславці ставляться до того, що цьогоріч на центральній площі міста не буде традиційної новорічної ялинки? Ми запитали.

Новорічні свята вже зовсім скоро, але така традиційна річ як новорічна ялинка цього року оминула переяславців. Як зазначив міський голова Вячеслав Саулко, цьогоріч у Переяславі головної ялинки міста та облаштування святкового містечка не буде. А закладені на це кошти, влада, вважає, за доцільне витратити на підтримку захисників з Переяславщини. Тож журналісти Інформатора вирішили дізнатись у жителів міста, як вони ставляться до свята без ялинки, та чи будуть у себе вдома ставити новорічну красуню.

Раніше ми провели ідентичне опитування серед свої підписників у нашому Telegram-каналі. І дізнались, що більшість людей все ж проти, вважають, що наразі не варто встановлювати новорічну ялинку у місті, бо зараз не до цього. 26% відповіли, що ялинка потрібна, адже це традиція.

Нагадуємо, що нещодавно ми провели опитування чи планують жителі Переяслава переїжджати, якщо буде блекаут. Результати – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Яна Малишко

Відео: Валентин Шеремет

Нагору